Imamo 4 trening kampa na ljeto 2018.

Sesije (treninzi) su raspoređeni od 08h do 13h i od 16h do 21h. Oni uključuju multi ball treninge, vježbe sa nogama, tehnike i taktike, vežbanje servisa i teretanu. Svaki učesnik imaće dnevni raspored, napravljen na osnovu nivoa znanja koje imate i pojedinačnih ciljeva. Glavni treneri su Aleksandar Karakašević, Bojan Tokić, Rade Marković i Slobodan Grujić, sa njihovim timovima sastavljenim od profesionalnih sparing partnera i drugim igračima posebno izabranih da vam pomognu u ličnom razvoju stonoteniserskih vještina.

Aleksandar Karakašević (rodjen 09. decembra 1975 godine u Zemunu, SR Srbija, Jugoslavija) je srpski stonoteniser. Njegov nevjerovatan osjećaj i moćan bekend su mu pomogli da pobjedi protiv nekih od najboljih tenisera svijeta. Osvojio je bronzanu medalju na Evropskom šampionatu 2011 godine. Jedan od njegovih najvećih uspjeha ostvarenih u USA je njegova pobjeda na US Open šampionatu u Julu 2007. godine, kada je zvanično postao svetski poznat i priznat sportista, pobedivši turnir 3 put pobedivši Kurashima Yosake iz
Japana rezultatom 4:0.

Bojan Tokić (rodjen je 13 januara 1981 godine u Jajcima, u Bosni i Hercegovini, SFRJ Jugoslavija) je Slovenski stonoteniser Bosanskog porijekla.
Tokić je učestvovao na letnjim Olimpijskim igrama 2008 godine u Pekingu u Kini gdje je ispao u 3 rundi od eventualnog šampiona Ma Lina. 2009 godine učestvovao je na Svetskom Stonoteniserskom šampionatu u Yokoshimi u Japanu. U 2010 godini Tokić učestvuje u Slovenskom otvorenom internacionalnom prvenstvu u stonom tenisu. U oktobru 2011 osvaja bronzanu medalju u obe kategorije, u singlu i dublu na Evropskom šampionatu. 2012 godine na Olimpijskim igrama opet gubi u trećoj rundi, ovoga puta protiv Gao Ninga iz Singapura.
2016 godine na Olimpijskim igrama u Riju gubi u 4 rundi protiv Dimitrija Ovtcharova. Bojan uzima vođstvo i dobija prvi set 1:0 nakon odigranog najdužeg seta u istoriji Olimpijskih igara, osvajajući 64 poena ukupno što znači da dobija 33 naprema 31. U prvom gemu pati od bola u desnoj ruci koja mu je onemogućila da da sve od sebe. Na kraju gubi 4:1.

Slobodan Grujić

Rade Marković