KADA?

EU TT kampovi će se održavati 4 puta, u Maju, Junu i Julu 2018. Svaki uključuje 9 dana intenzivnog treninga stonog teniskog kampa sa posetama najboljih tenisera, Aleksandra Karakaševića i Bojana Tokića.

Kampovi počinju petkom i završavaju u nedelju iduće sedmice.

Preliminarni datumi su:

 • 06. Jul – 15. Jul (Slobodan Grujić @ Karakašević Team)

Datumi se mogu promijeniti, ili možemo dodati novu grupu ako potražnja za kampovima bude veća od procjenjene.

Trenzi će biti raspoređeni na različite načine u zavisnosti od odziva:

 • Jedna grupa:
  09 – 11h
  16 – 18h
 • Dvije grupe:
  09 – 10:30h
  10:30 – 12h
  16 – 17:30h
  17:30 – 19h

TIPOVI KAMPOVA

Naš cilj je da ponudimo najkvalitetniji savremeni trening kamp i odmor. Takodje nam je cilj da uklopimo visok kvalitet treninga sa zabavnim aktivnostima i druženjem nakon treninga kako bi osigurali nezaboravnu sedmicu!

Tip treninga zavisiće od vaših ličnih mogućnosti i vještina. Treneri će da daju sve od sebe da poboljšaju vaše vještine bazirane na vašim mogućnostima. Sparing partneri će biti profesionalni igrači i imaćete priliku da igrate sa najvećim teniskim legendama.
Kampovi se nalaze u Herceg Novom, gradu u Boki Kororskoj koji je jedna od najpopularnijih Evropskih destinacija. Idealno mjesto da se naporno trenirai uživata u odmoru u isto vrijeme.

PROFESIONALNI TIM

Stonoteniskog kamp će uključivati vrhunske trenere i sparing partnere
koji uključuju:

 • Igrače i trenere svijetske klase
 • Srpski i Crnogorski nacionalni tim
 • Profesionalne igrače i sparing partnere

Kamp će takođe sadržati video analize, specijalne goste, treninge servisa, pitanja i odgovore sa bivšim Evropskim šampionima Aleksandrom Karakaševićem i Bojanom Tokićem, Slobodanom Grujićem i Radetom Markovićem. Poslednji dani će biti učesnici takmičenja sa nagradama.

Premium paket takodje uključuje korišćenje bazena, sauna i teretane.

KOLIKO TRAJE?

Cijeli paket uključuje 9 noćenja u Institutu dr Simo Milošević sa doručkom, ručkom i večerom, 8 dana treninga i takmičenja. Svi programi i aktivnosti su neobavezni, ali su uključeni u cijenu paketa. Program može biti fleksibilan da zadovolji vaše potrebe (manje/više treninga, više/manje noći u hotelu itd,) i različit smiještaj može biti organizovan prema zahtjevu. Ako zahtjevate posebne uslove u sobama ili jednokrevetnu sobu, molim Vas obratite
nam se.