Institut Igalo – Oaza zdravlja I dobrog osjecaja

Nudimo ugodan ambijent svim gostima koji dolaze u Institut Igalo zbog zdrastvenih problema ili zbog dolaska na odmor, potrudićemo se da damo sve od sebe da se osjećaju dobro.

Lijepo uređen smještaj u Institutu Igalo će Vam pružiti osjećaj kao da ste kod kuce. Zajedno sa zdrastvenim centrom oni čine našu osnovnu ponudu rehabilitacionih tretmana usmjerenih ka uspješanom oporavaku pacijenata i njihovu uključenost u svakodnevni život. Zgrada se nalazi u blizini mora.

Institut Igalo ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji pripreme sportskih timova, najviše zbog posebnih uslova podnevlja – blaga mediteranska klima koja omogućava treninge na otvorenom. Pored činjenice da je
Herceg Novi sportski grad i da je Igalo jedno od rijetkih mjesta koje je aktivno i tokom zime, izražavamo našu potpunu spremnost za pružanje optimalnih uslova za sportske pripreme i na raspolaganju smo za bilo koju vrstu dogovora.

Hotel Adria Sport

Hotel Adria Sport se nalazi u Igalu, 300m od centra grada i 2km od starog grada Herceg Novi. Na raspolaganju imate restoran koji služi Mediteransku kuhinju i bar koji je udaljen od plaze 200m.
Sve sobe u Adria Sportu opremljene su sa klimom, mini-barom, stolom i plazma televizorom i kupatilom sa tuš kabinom. Od Vaše sobe svi restorani su udaljeni 300m.