Herceg Novi je odlično povezan za svim gradovima Evrope. EU zemlje su najbolje povezane sa Dubrovnikom, i u letnjoj sezoni pored redovnih linija ima i mnogo čartera – EasyJet, Vueling, Transavia, Wizzair, Ryanair itd.
Za one koji dolaze iz Rusije, Tivat ima puno direktnih letova sa Moskvom, St. Petersburgom, Belorusijom, Ukrajinom i naravno nekoliko direktnih veza sa zemljama evrope. Ukoliko ne nađete direktan let za Tivat, provjerite konekcije preko Bograda, koji dnevno ima 7-8 letova za Tivat.
  1. Najbliži aerodrom je Dubrovnik, udaljen od Herceg Novog samo 20 km. Odlično je povezan sa svim evropskim gradovima i u letnjoj sezoni ima mnogo “low cost” prevoznika. Za one koji se odluče za dolazak preko ovog aerodroma a taksi prevoz do hotela je 35€. Za učesnike možemo rezervisati mjesta i poslati taksi vozilo.
  2. Drugi bliski aerodrom je Tivat, udaljen 20 kilometara i u letnjoj sezoni ima dosta direktnih letova sa mnogim evropskim gradovima. Organozovani prevoz do hotela je 10€ po osobi. Prevoznici za Herceg Novi cekaju na aerodromu, a na zahtjev mozemo rezervisati mjesta za učesnike.
  3. Treći aerodrom je Podgorica, udaljen od hotela 100 km, i taxi prevoz do hotela je oko 70€. Za učesnike možemo organizovati taksi prevoz, a možete i direktno pozvati taxi 24/7 na broj 019700,