Najbolji način da poboljšate svoje stonoteniserske vještine je da učestvujete u stonoteniserskom kampu. Teniski kamp se održava u jednom od najlepših dijelova Crne Gore, u Herceg Novom i trajaće 9 dana. Tokom tog vremena, igraćete puno stonog tenisa i uživaćete u jednoj od najlepših Evropskih turistickih destinacija.

Obično postoji puno grupnih vežbi za trening , fokusiranih na tehniku, pokretnost, servis, primanja i prijem. U zavisnosti od vaseg nivoa igre biće vam dodijeljen trener koji će da trenira i radi sa vama individualno. Neki treninzi uključiće i rad sa trenerom 1 na 1 da biste stvarno radili na onome što vam je potrebno. Savršeno za sve igrače svih kategorija i godina koji žele da unaprijede sve aspekte svoje igre pod nadzorom kvalitetnih trenera i uz pomoć profesionalnih sparing partnera. Takođe je omogućen pristup raznim trenerima, većinom koji su trenirali i igrali na visokom nivou.

Trening kamp će vam omogućiti stvari na kojima možete raditi u toku cijele sezone. Možda nećete osijetiti veliko poboljšanje odmah, ali ako nastavite da radite i vježbate ono šta ste naučili, definitivno ćete se poboljšati tokom vremena.

Iznad svega trening kamp je dobra zabava. Crna Gora je lijepa država i veoma popularna turistička destinacija. Imaćete mogućnost da uživate u lijepim plažama i predijelima, da posijetite Bokokotorski zaliv i da se dobro provedete.

Kamp je organizovan od strane lokalnog stonoteniskog kluba „NOVI“ i grupe prvoklasnih igrača, vođene našim načelnikom štaba Aleksandrom Karakaševićem zajedno sa Bojanom Tokicem, Slobodanom Grujićem i Radetom Markovićem.